Reparation af kaleche til båd – lynlåse, sømme, ruder m.v.

Jeg leverer professionelle og innovative løsninger til både​

Leder du efter en sejlmager, som udfører alle former for reparation af kaleche til båd? Så har du fundet det rette sted. Hos DBC - Kalecher & Sejl kan du altid forvente en personlig og skræddersyet service, og jeg har en bred ekspertise med reparation af kalecher.

Jeg har stor passion for det maritime område, og du kan naturligvis forvente, at jeg har dig og dine ønsker i fokus, og at jeg er fleksibel i mit arbejde. Mit speciale er at levere professionelle og innovative løsninger til både. Mange af mine kunder er fra blandt andet Køge, Greve, Karlslunde, Ishøj og omegn.

Alt fra vedligeholdelse til forstærkning af bådkalechen​

Jeg tilbyder syning og reparation af kaleche til båd. Der kan være tale om alt fra vedligeholdelse til modifikation. De typisk opgaver består af udskiftning af ruder og lynlåse. Dertil kommer reparation og forstærkning af sømme og tråde på bådkalechen med videre.

Det kan være, at din bådkaleche blot trænger til vedligeholdelse, men det kan også være, at der trænger vand ind. Der kan endvidere være tale om skader efter hærværk eller indbrud, men det kan naturligvis også være en skade fra et hændeligt uheld.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af kaleche til båd​

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine ydelser. Samtidig kan du fortælle, hvad du ønsker og har behov for. Jeg tilbyder fordelagtige priser, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel syning og reparation af kaleche til båd.

Hør mere om hvad DBC - Kalecher & Sejl kan gøre for dig

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder skarpe priser, og jeg kommer ud og foretager en korrekt opmåling i blandt andet Køge, Ishøj, Greve og Karlslunde.

Kontakt DBC - Kalecher & Sejl

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede løsninger til dig

Hos DBC - Kalecher & Sejl tilbyder jeg håndlavede og skræddersygede løsninger, som passer til netop din båd.

Stor erfaring i miljøet og sejler selv

Gennem min store erfaring inden for sejlads, kan jeg levere den bedst mulige service på din båd, så den står så skarpt som muligt.

Personlig og skræddersyet reparation og fremstilling af kalecher, sejl, havnecover, hynder m.m.​

Kontaktoplysninger

DBC - Kalecher & Sejl
​v/ Dannie Bagger Clausen

​Tempovej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 36 93 90

E-mail: d.b.c@outlook.dk