Solsejl til båd efter specifikke mål

Sol- og læsejl til alle slags både

Et solsejl til båd er uundværligt på en varm sommerdag. Kunne du tænke dig at få syet et skræddersyet solsejl til din båd, så står jeg klar til at sikre dig en løsning, der passer perfekt til din båd.

Jeg er uddannet sejlmager, og jeg tilbyder skræddersyede løsninger til alle slags både. Det gælder naturligvis også i forbindelse med både solsejl og læsejl til båd. Mine kunder er hovedsageligt private bådejere fra Køge, Greve, Karlslunde og Ishøj, men jeg har også kunder fra andre omkringliggende områder.

Derfor skal du lade mig sy dit nye solsejl til båd

Der er flere fordele ved at lade mig stå for at sy dit nye solsejl til din båd. Først og fremmest er mine løsninger altid skræddersyede og unikke, fordi jeg tilbyder løsninger efter individuelle mål.

Hvis du kunne tænke dig et solsejl til din båd, så kommer jeg ud og foretager en grundig opmåling, så du får en løsning, der er skræddersyet til lige netop din båd.

Vær opmærksom på, at der er nogle særlige forhold, der skal gøre sig gældende, når jeg skal foretage opmålingen. Det betyder, at det hverken må være fugtigt eller blæsende i vejret, da det kan give upræcise mål.​

Derudover lægger jeg stor vægt på din tilfredshed med mit arbejde, og jeg har derfor et stort fokus på dig og dine behov. Samtidig er jeg fleksibel, så du kan få en løsning, der passer dig.

Alt i alt tilbyder jeg:

  • Veludført arbejde af en uddannet sejlmager
  • Solsejl til alle slags både
  • Skræddersyede løsninger
  • Høj fleksibilitet
  • Fokus på dig og dine ønsker

Kontakt mig og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker at få beregnet en pris på dit nye solsejl til båd.

Jeg tilbyder skarpe priser, og jeg kommer ud og foretager en korrekt opmåling i blandt andet Køge, Ishøj, Greve og Karlslunde.​

Hør mere om hvad DBC - Kalecher & Sejl kan gøre for dig

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder skarpe priser, og jeg kommer ud og foretager en korrekt opmåling i blandt andet Køge, Ishøj, Greve og Karlslunde.

Kontakt DBC - Kalecher & Sejl

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede løsninger til dig

Hos DBC - Kalecher & Sejl tilbyder jeg håndlavede og skræddersygede løsninger, som passer til netop din båd.

Stor erfaring i miljøet og sejler selv

Gennem min store erfaring inden for sejlads, kan jeg levere den bedst mulige service på din båd, så den står så skarpt som muligt.

Personlig og skræddersyet reparation og fremstilling af kalecher, sejl, havnecover, hynder m.m.​

Kontaktoplysninger

DBC - Kalecher & Sejl
​v/ Dannie Bagger Clausen

​Tempovej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 36 93 90

E-mail: d.b.c@outlook.dk