Syning af kaleche til båd tilbydes

Få en skræddersyet kaleche til din båd

Kunne du tænke dig at få et skræddersyet overtræk til din båd, der passer perfekt, og som matcher alle dine ønsker og krav? Så står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg er uddannet sejlmager, og jeg har blandt andet stor erfaring med syning af kaleche til båd. Jeg kan således sy lige netop den bådkaleche, som du kunne tænke dig, og jeg tager blandt andet ud til kunder og måler op til en ny kaleche til båd i Greve, Køge, Ishøj og Karlslunde samt flere andre områder.

Jeg har dine ønsker og behov i fokus

Det er vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med den færdige syning af kaleche til båd, og derfor har jeg altid dine unikke og individuelle ønsker og behov i fokus, så du kan få lige netop den overdækning til din båd, som du kunne tænke dig.

Jeg er kundeorienteret og utrolig fleksibel, og sammen finder vi den helt rette løsning til dig. Jeg er uddannet inden for faget, og jeg har en kreativ tilgang til mine projekter, hvilket betyder, at jeg gerne kommer op med skøre løsninger, hvis det er det, du ønsker.

Jeg kommer ud til din båd og måler op

I forbindelse med syning af kaleche til båd kommer jeg ud til din båd og foretager en opmåling, så jeg har de rigtige mål at sy den nye kaleche ud fra.

Vær dog opmærksom på, at min opmåling forudsætter, at vejret er til det – det må hverken være fugtigt i vejret eller blæsende, da det kan have en indflydelse på mine mål, og så kan vi risikere, at kalechen ikke passer 100 % til din båd.

Kontakt mig og få beregnet en pris på syning af kaleche til båd

Jeg tilbyder skræddersyede priser på syning af kaleche til båd, da hver opgave er unik. Derfor udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når jeg kender til dine ønsker og behov.

Jeg kan også tilbyde reparation af kaleche til båd til en god pris.

Hør mere om hvad DBC - Kalecher & Sejl kan gøre for dig

Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder skarpe priser, og jeg kommer ud og foretager en korrekt opmåling i blandt andet Køge, Ishøj, Greve og Karlslunde.

Kontakt DBC - Kalecher & Sejl

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede løsninger til dig

Hos DBC - Kalecher & Sejl tilbyder jeg håndlavede og skræddersygede løsninger, som passer til netop din båd.

Stor erfaring i miljøet og sejler selv

Gennem min store erfaring inden for sejlads, kan jeg levere den bedst mulige service på din båd, så den står så skarpt som muligt.

Personlig og skræddersyet reparation og fremstilling af kalecher, sejl, havnecover, hynder m.m.​

Kontaktoplysninger

DBC - Kalecher & Sejl
​v/ Dannie Bagger Clausen

​Tempovej 16, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 36 93 90

E-mail: d.b.c@outlook.dk